Agenda

Kerstdiner Encore by Simonis

20/12/18

 

 

De pepernoten liggen al weer in de winkel! Veeeel te vroeg zou je denken, maar over 11 weken is het alweer december. “Time flies when you’re having fun”. Daarom zijn wij nu ook al bezig met wat het einde van dit jaar gaat brengen voor LinkedPerfect Businessclub. Want voorbereiding = key!

Een lang gekoesterde droom wordt werkelijkheid “@ the most wonderful time of the year”. Een avond omringd door mooie mensen, heerlijk eten, entertainment en gezelligheid. Een avond waar saamhorigheid centraal staat. Eind dit jaar gaat onze droom uitkomen.

Graag nodigen wij u en uw gasten uit voor ons Kerstdiner* op donderdag 20 december.

 

Het 4-gangen diner wordt geserveerd vanuit de internationaal georiënteerde keuken van Encore by Simonis, waar het niet alleen draait om topkwaliteit eten maar ook om service en beleving.

Halverwege deze geheel verzorgde avond kunt u genieten van een sparkeling optreden van onze Surpise Act. Daarnaast worden er fantastische prijzen verloot. De totale opbrengst van deze loterij schenken wij aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

De dresscode is fancy cocktail. De heren in pak, smoking mag maar is niet verplicht. Dames, trek jullie mooiste jurk (kort of lang) uit de kast! Degene met de mooiste outfit wint een super leuke prijs. Wij zijn benieuwd wie met die titel én de prijs naar huis gaat. 

In de bijgevoegde bestanden vindt u alle belangrijke details én informatie over de sponsorpakketten die wij hebben samengesteld. Meer informatie of aanmelden via communicatie@linkedperfectbusinessclub.nl of bel 010-820 8780.

Wij kijken ernaar uit om samen met u en uw gasten (collega’s/familie/vrienden) onze droom te zien uitkomen.

 

SPONSORPAKKETTEN

DIAMOND

PLATINUM

GOLD

SILVER 

STOEL

 

*€ 150,00 per persoon exclusief 21% btw (all inclusive)