Onze visie en missie

LinkedPerfect BusinessClub is ontstaan uit het luisteren naar en in kaart brengen van de behoeften en belangen van ondernemers op het gebied van ondernemen en netwerken te weten:

Een professioneel en kwalitatief netwerk
LinkedPerfect BusinessClub bewaakt de kwaliteit van een professioneel en kwalitatief netwerk door met ieder lid een persoonlijk kennismakingsgesprek te hebben. Wij streven naar een actief ledenbestand.

Inzichtelijk en toegankelijk netwerk
Wij geloven dat het inzichtelijk en toegankelijk maken van onze leden van grote meerwaarde is voor een kwalitatief netwerk en het bevorderen van optimaal en gericht netwerken.

Samenwerkingsverbanden
Wij geloven dat netwerken meer is dan alleen lid zijn van een businessclub. Daarom verbinden wij onze leden op actieve en betrokken wijze via onze bijeenkomsten en LinkedIn. Daarnaast nemen wij de tijd met ieder nieuw lid de ledenlijst te bespreken.

Optimaal relatiemanagement
LinkedPerfect BusinessClub stimuleert relatiemanagement door bijeenkomsten van leden (uw congres, uw seminar, uw netwerkborrels etc.) op verzoek te faciliteren.

Genereren van new business
Wij stimuleren en faciliteren het onder de aandacht brengen van uw dienst/product in onze maandelijkse Nieuwsbrief (op uw verzoek).

Grotere zichtbaarheid en naamsbekendheid
Wij helpen u uw zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten door een persoonlijke openbare pagina op onze website en uw naam op iedere deelnemerslijst te vermelden.

Lid of Businesspartner worden? Vul online het lidmaatschapsformulier of het Businesspartnerformulier. Beide formulieren kunt u ook downloaden, invullen, scannen en per e-mail retourneren aan info@linkedperfectbusinessclub.nl.


Download:
Lidmaatschapsformulier 
Businesspartnerformulier

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 010-8208780 of 06-12295025.