Onze visie en missie

LinkedPerfect BusinessClub is ontstaan uit het luisteren naar en in kaart brengen van de behoeften en belangen van ondernemers op het gebied van ondernemen, samenwerken en het genereren van new business.

Een professioneel en kwalitatief netwerk
LinkedPerfect BusinessClub bewaakt de kwaliteit van een professioneel en kwalitatief netwerk door met ieder lid een persoonlijk kennismakingsgesprek te hebben. Wij streven naar een actief ledenbestand.

Inzichtelijk en toegankelijk netwerk
Wij geloven dat het inzichtelijk en toegankelijk maken van onze leden van grote meerwaarde is voor een kwalitatief netwerk en het bevorderen van optimaal en gericht netwerken.

Samenwerkingsverbanden
Wij geloven dat netwerken meer is dan alleen lid zijn van een businessclub. Daarom verbinden wij onze leden op actieve en betrokken wijze via onze bijeenkomsten en LinkedIn. Daarnaast nemen wij de tijd met ieder nieuw lid de ledenlijst te bespreken. Waar nodig faciliteren wij in een gesprek tussen onze leden.

Optimaal relatiemanagement
LinkedPerfect BusinessClub stimuleert relatiemanagement door de relatie met onze leden te onderhouden en evenementen van onze leden bij elkaar onder de aandacht te brengen.

Genereren van new business
Wij stimuleren en faciliteren het onder de aandacht brengen van uw dienst/product. Wij kennen al onze leden persoonlijk en leggen vandaar uit proactief en actief verbindingen.

Grotere zichtbaarheid en naamsbekendheid
Wij helpen u uw zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten door een persoonlijke openbare pagina op onze website en uw naam op iedere deelnemerslijst te vermelden.

Lid of Businesspartner worden? Vul het online lidmaatschapsformulier of het Businesspartnerformulier in.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 010-8208780 of 06-12295025.