Bas van Hees|Trouvé

Bas van Hees/Trouvé

Trouvé B.V.

Ùw partner in het optimaliseren van papieren en digitale bedrijfsprocessen

Waarom?
Bedrijfsprocessen maken of breken elke organisatie. Geen proces? Geen organisatie. Geen slim proces? Ontevreden klanten en vaak een verliesgevende business. Omdat bedrijfsprocessen zo belangrijk zijn, is het altijd raadzaam te onderzoeken wat er binnen uw papieren en digitale bedrijfsprocessen verbeterd kan worden.

Uw voordeel:

  • Efficiënter werken
  • Kostenbesparing
  • Lagere werkvoorraad
  • Minder werkdruk
  • Tevreden medewerkers en klanten

Wat?
Ongeveer 80% van de totale informatie binnen een organisatie ligt vast in papieren of elektronische documenten. Denk hierbij aan binnenkomende post, facturen, e-mails, (elektronische) facturen, dossiers, complete archieven, maar ook aan (bouw)tekeningen, afbeeldingen en foto’s. Belangrijke documenten, die efficiënt opgeslagen en snel teruggevonden dienen te worden.

Hoe?
De bedrijfssoftware van Trouvé zorgt ervoor dat al uw informatiestromen inzichtelijk gemaakt worden en eenvoudig en snel door iedere medewerker terug te vinden zijn.
Aan de hand van uw wensen en behoeften, inventariseren wij uw papieren en digitale documentenstromen en optimaliseren en implementeren deze vervolgens in de bedrijfssoftware. Dat doen wij onder andere door middel van diverse herkenningstechnieken (zoals bar- en qrcodes) en Data Capturing.

Wie is Trouvé?
Gefascineerd en geïnspireerd door alles wat met het digitaliseren van informatiestromen binnen een organisatie te maken heeft, hebben Hugo en van der Pot en Bas van Hees Trouvé opgericht.
Door de jarenlange kennis en ervaringen die wij hebben opgebouwd binnen zowel eenvoudige als complexe projecten voor diverse bedrijven, zijn wij uitstekend in staat te luisteren naar uw wensen om uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Deze vertalen wij vervolgens concreet naar het inzichtelijk en toegankelijk maken van uw papieren en digitale informatiestromen in een op maat gemaakte bedrijfssoftware.
Competenties die wij daarvoor inzetten zijn betrokkenheid, flexibiliteit, professionaliteit en servicegerichtheid.

 

Wie is Bas van Hees?

Bas van Hees

Bas is een ondernemer in hart en nieren en heeft door de jaren heen zijn sporen op het ondernemersvlak verdiend door zijn inlevingsvermogen op het gebied van het efficiënt inrichten van informatiestromen binnen een organisatie.

Daarnaast is hij, door zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van “architectuur” van bedrijfssoftware een prettige gespreks- en sparringspartner voor iedereen die zijn bedrijfsprocessen pragmatisch wil inrichten.

Zijn verhelderende en soms kritische kijk op zowel bedrijfsprocessen als degenen die deze processen uitvoeren, zorgen ervoor dat je na een gesprek met Bas gaat nadenken over optimalisatiemogelijkheden binnen jouw organisatie!

Persoonlijke interessegebieden:
Alles op en rondom het water