Dilek Sahuran|SAB Trading B.V.

Dilek Sahuran|SAB Trading B.V.

SAB Trading B.V. heeft drie disciplines te weten:

SAB Satellite B.V., SAB Security B.V. en BAGEN B.V.

SAB Group startte haar activiteiten na de oprichting van SAB Trading B.V. in Nederland in 2001.

SAB Trading B.V. verkoopt wereldwijd satellietontvangers, schotelantennes, installatie- en bevestigingsmaterialen, accessoires, lnb's, coaxiale kabels, multiswitches, DiSEqC switches, motoren en allerlei toebehoren voor de ontvangst van digitaal beeld via de satelliet.

Door innovaties en investeringen in technologie heeft SAB Group de toegankelijkheid en het concurrentievermogen tot buitenlandse markten kunnen vergroten. SAB Group produceert nu onder zowel eigen merk als OEM haar belangrijkste productgroepen; Offset satellietschotels, Satellietschotel installatie- en bevestigingsmaterialen en Satellietschotel accessoires.

Door de aanpak van geen compromissen doen aangaande kwaliteit heeft SAB Group zich sterk kunnen vestigen op de nationale en internationale markt. Meer dan 90% van de productie wordt geëxporteerd naar voornamelijk West-Europese landen alsmede het Midden-Oosten en Afrika landen.

In 2012 besloot SAB Group om te investeren in auto-onderdelen (zoals Spoorstanguiteinden, kogelgewrichten, trekstangen, trillingsdempers, trekhaken en stabilisator armen) voor personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en zware voertuigen.

Dilek Saruhan
Dilek is sinds 2005 de general manager van SAB Trading B.V..  Zij heeft het vermogen om met iedereen te kunnen praten, denken en gedragen op gelijkgestemd niveau. Kortom, een ontzettend fijne en zeer gewaardeerde relatie waar alles bespreekbaar is en gemaakt wordt. 

Dilek weet als geen ander culturen met elkaar te verbinden. Zowel intern (binnen haar organisatie) als extern. Daarnaast weet zij zich in positief opzicht te onderscheiden op het gebied van leiderschap alsmede op het gebied van ambitie en groeiperspectief van SAB Trading B.V. Dilek weet zowel op proactieve wijze als op basis van hulpvragen, haar kennis, inzicht en ervaring binnen bedrijfsprocessen van een organisatie te delen en aan anderen over te brengen.