Hans Heesterbeek|hansheesterbeek.com

Hans Heesterbeek|hansheesterbeek.com

Hans Heesterbeek|hansheesterbeek.com

Hansheesterbeek.com

Your story must be told! Let us tell your story!
Ieder bedrijf heeft er mee te maken! Hoe krijg je de aandacht van je stakeholders en hoe hou je die vast?  Jouw boodschap moet indruk maken en in de herinnering blijven. 

Verhalen brengen mensen en organisaties bij elkaar.
Hans Heesterbeek, regisseur en producent, is perfect in staat van jouw (bedrijfs)verhaal een beleving met gevoel en emotie te maken, waardoor er aansluiting tussen jouwstakeholders en je organisatie ontstaat. Wij maken verhalen en ontwerpen belevingen en ontmoetingen in de vorm van bedrijfspresentaties, evenementen en films. Laat ons jouw verhaal vertellen. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsboodschappen vertalen, is het onze passie jouw boodschap te vertalen in een evenement, presentatie en/of film.
Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Bezoek ons in standnummer B228C of bel ons gerust: 0180-390 030 of mail naar hans@hansheesterbeek.com

Wie is Hans Heesterbeek?
Hans Heesterbeek heeft een creatieve geest en is daardoor perfect in staat verhalen van zowel mens als organisatie te vertalen in visuele communicatie zoals video en evenementen. Door zijn inlevingsvermogen en het goed luisteren en doorvragen, weet hij op de juiste manier de essentie van het verhaal samen te vatten en neer te zetten in het gewenste resultaat. Daarnaast is hij, door zijn jarenlange kennis en ervaring zowel het gebied van regisseur en producent als op het gebied van ondernemerschap een prettige gespreks- en sparringspartner voor iedereen die zijn organisatie naar een hoger niveau wil trekken.

Peroonlijke interesses:
Koken
Muziek
Theater
Film
Motorrijden
Lezen
Sporten